Om Ferno Mobility

Ferno Norden Gruppen ble etablert i 1979 og har vært i markedet for prehospitalt utstyr og ombygging av spesialkjøretøy i 40 år. I 2019 ble Ferno Mobility AS skilt ut som eget selskap for å sikre fullt fokus på biltilpasning, bilinnredninger og bilombygning.

Vi tar oss tid til å forstå våre kunders behov og deler gjerne vår erfaring for å utvikle løsninger som er optimalisert både med tanke på ytelse, funksjonalitet og ikke minst kostnadseffektivitet. Vårt team av produktspesialister, sykepleiere/paramedics, bilmekanikere og ingeniører sikrer løsninger som tilfredsstiller selv de mest krevende kundespesifikasjoner.

Vi holder til i topp moderne lokaler på Skoppum, rett ved E18 avkjøringen til Horten.

Vårt kvalitets- og miljøsystem tilfredsstiller kravene i ISO9001 og ISO14001 og sikrer styring av alle aktiviteter som påvirker kvalitet og miljø.  Ferno Norden har rett til å installere og vedlikeholde elektronisk kommunikasjonett (ekomnett) – ekomnettautorisasjon ENA 8796.

Vår kompetanse er din trygghet!

Ferno Mobility AS er en del av Ferno Norden Gruppen som er eid av RAC Group.

Andre selskaper i RAC Group:

Our team 

OM OSS 1

Ole Brekkenes

Daglig leder / General Manager – Ferno Mobility AS

Ole Brekkenes – Tlf +47 901 60 057

Ole Brekkenes er daglig leder/General manager for Ferno Mobility AS. Ole har vært tilknyttet Ferno siden RAC Group overtok driften av selskapet høsten 2016. Ole har bakgrunn som ingeniør og er lidenskapelig opptatt av kvalitet, teknikk og produksjon, og har mange års erfaring som leder for industrielle produksjonsenheter for ulike næringer og leder Ferno Mobility med klare mål om vekst, utvikling og innovasjon.

Trykk her for kontakt med Ole på mail

OM OSS 2

Willy Eilertsen

Sales and marketing manager

Willy kom til Ferno høsten 2019 og er vår salgs og markedssjef og vil, med sine 16 år i motor/bilbransjen, bli en viktig ressurs for å bygge opp og ivareta våre relasjoner mot importører og andre store samarbeidspartnere.

Willy er utdannet innen finans og jus fra BI, og har drevet løsningsbasert salg hos bl.a. biladministrasjonselskapet ALD Automotive AS, storkundeansvar for BMW hos Bilia Personbil AS, videre til nordisk salgssjef i Cummins Norway AS og sist Bilforhandlerkanalen i Gjensidige Forsikring.

Willy skal ha hovedansvar for storkunder og biltilpassingskunder i næringslivet øvrig.

Ta kontakt med Willy på mail

OM OSS 3

Geir Engely

Key account manager 11X-etater og Forsvaret / Fagansvarlig utrykningskurs (VIBR)

Geir kom til Ferno sommeren 2019 fra Ambulansetjenesten i Oslo etter 23 år som Paramedic, og noen år fra arbeid på legevakt.
I tillegg har Geir utdanning og erfaring som utrykningsinstruktør og ulykkesgransker både fra Statens Vegvesens «Ambulanseulykkesgruppe» (2009-2015) og som ulykkesgransker for Oslo Politidistrikt (2016 -2019).
Geir har deltatt i tre forskningsprosjekter innen trafikkulykkesforskning ved Oslo Universitetssykehus & Folkehelseinstituttet.

I tillegg har Geir ansvar for drift og fag ved utrykningsskolen til Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS, som driftes i samarbeid med Ferno Mobility.

Geir skal med sin erfaring fra trafikkulykkesforskning, utrykningsinstruktør og paramedic ha ansvaret for utvikling, sikkerhet, oppfølging og levering av kjøretøy til 11X-etatene.

Ta kontakt med Geir på mail

OM OSS 4

Stein Pauli

Innkjøpsansvarlig / Supply Chain Manager – Ferno Mobility AS

Stein Pauli – Tlf +47 465 03 885

Stein Pauli har bred erfaring fra bilbransjen, både salg og verksteddrift.  Han har jobbet med innkjøp og logistikk i mange år.
Hos oss har Stein nå ansvar for innkjøp og avtaler, samt kundesenteret hos Ferno Mobility.

Trykk her for kontakt med Stein på mail

OM OSS 5

Ønsker du snakke med noen av de andre 25 medarbeiderne hos oss ?

Ring sentralbordet på  +47 33 03 45 00 (tast 1) eller send oss en henvendelse på e-post (trykk her)

OM OSS 6

Ready to Talk?

WE CARE FOR THOSE WHO CARES