Ledige stillinger hos Ferno Mobility

Ferno Mobility har drevet med biltilpasning i over 40 år. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd og er stolte av å være leverandør til flere offentlige og private foretak. Ferno Mobility ser alltid etter dyktige og kvalifiserte personer, så har du lyst til å jobbe sammen med oss er du hjertelig velkommen til å sende en åpen søknad til ole.brekkenes@fernomobility.com.

Nedenfor vil du også se hvilke stillinger vi for tiden ønsker å fylle.


Montører til spesialutrustning av lette og mellomtunge kjøretøy

Stillingstittel: Montør biltilpasning

Frist: Snarest

Varighet: Fast

Dine viktigste oppgaver:
Hos oss vil du delta i produksjon av kjøretøyer og utstyr for fremtidens utryknings og spesialkjøretøyer for forsvar, politi, ambulanse, brann og redningstjeneste samt til private kunder i hele Norden.
Du vil være en viktig medarbeider i bedriftens avdeling for produksjon av spesialkjøretøy og utrykningskjøretøy og vil få bruk for dine evner til å tenke nytt og kreativt, jobbe strukturert og målrettet, og samarbeide med alle andre ved bedriften.

Vi ønsker oss en person som:
Kan arbeide selvstendig og som del av et større team. Som er genuint teknisk nysgjerrig og er positiv, praktisk og løsningsorientert.
Fagbrev teller positivt men er ikke en betingelse.  Vi har behov for både de som ønsker å skru og de som ønsker å jobbe med bilelektro/elektronikk. Som minimum har du genuin interesse for og basis kunnskap om bil. Personlige egenskaper som punktlighet, gjennomføringsevne og kvalitetsfokus teller mye.
Du må like å jobbe i et rent og ryddig verksted og trives med så vel praktiske oppgaver som nødvendig papirarbeid.
God helse og førerkort min. kl. B er en betingelse for stillingen.

Vi kan tilby:
Dyktige og dedikerte kollegaer som brenner for å tilby kvalitetsprodukter til krevende kunder både i offentlig og privat sektor.
Faglige utviklingsmuligheter i en spennende virksomhet i vekst.
Være del av et team som vil bli best.