Biltilpasning og bilinnredning

Ferno Mobility AS er en av Norges fremste innen biltilpasning og bilinnredninger. Vi er leverandører av spesialtilpassing og ombygging av et bredt utvalg kjøretøy og har gjennom 40 år har Ferno Mobility (Ferno Norden) vært stolt ombygger av biler til blant annet politi, legevakt, ambulanse, brann og redningstjenester.
Vi leverer også et stort antall biler utstyrt med varsellys, radiokommunikasjon, innredninger og tilpassinger til blant annet Forsvaret, Leaseplan, og en rekke entreprenører og kommuner.

Ferno Mobility monter varslingslys av verdenskjente merker som blant annet Whelen og Redtronic.

Ferno Mobility har tro på elbilens fremtid og satser derfor sterkt på ombygning og tilpasning av ulike typer elbil. For bilimportøren RSA bygger vi blant annet om alle Maxus EV80 elektriske varebiler og godkjenner disse for det norske markedet, enten det måtte være som varebil, planbil eller 9 seter minibuss.
Sammen med kunden finner vi de best mulige løsninger og gjør de tilpasninger som måtte ønskes. Ferno Mobility vil fortsette å satse på elbiler til både det private og offentlige markedet.
Hos vår «One-Stop Shop» vil våre spesialister og høyt kompetente teknikere og mekanikere utføre alt fra bilpleie, foliering, ombygging/biltilpasning og godkjenning hos Statens Biltilsyn.
Ved å la oss ta hele løpet fra innkjøp av bil til sluttgodkjenning slipper kunden problemer og unødvendige kostnader knyttet til transport og logistikk, og vil samtidig få levert kvalitet på ett og samme sted, om det måtte være varebil eller personbil.

Nyttekjøretøy omfatter alle type biler som håndverkerbiler for snekkere, rørleggere, elektrikere og låsesmeder for å nevne noen, samt biler til for eksempel park- og anleggstjenester. I tillegg omfatter dette følgebiler til tungtransport, kjølebiler til mattransport, pasienttransport, mannskapsbiler til brann- og redningstjenesten, fangetransport og så videre.

Som forhandler av innredninger fra kvalitetsmerket Modul-System kan vi skreddersy og levere ferdige løsninger etter kundens ønske. Fortell oss hvilket bilmerke, modell og behov du har så setter vi opp et tilbud med skisse. Vi dekker ditt transportbehov med våre løsninger på nyttekjøretøy!

Send oss en mail så hører du fra våre salgsteam (Trykk her)

Noe av det vi gjør hos oss på biltilpassing og innredninger

MAXUS EV90 – produksjon for RSA (ombygging av varebiler, 9-seter og planbiler basert på el-bilen EV90)

Biltilpassning og bilinnredning 8