Biltilpasning

Biltilpasning

Ferno Mobility AS er en av Norges fremste innen biltilpasning og er leverandører av spesialtilpassing og ombygging av et bredt utvalg kjøretøy. Gjennom 40 år har Ferno Mobility (Ferno Norden) vært stolt ombygger av biler til blant annet politi, legevakt, lege, brann og redning og andre utrykningsetater. Men dette er bare noe av det vi gjør. Vi leverer også et stort antall biler utstyrt med varsellys, varebilinnredning, radiokommunikasjon osv. til blant annet Forsvaret, Leaseplan, og en rekke entreprenører og kommuner. Ferno Mobility monter varslingslys av verdenskjente merker som Whelen og Redtronic, men kan også montere andre merker. Ferno Mobility har tro på elbilens fremtid og satser derfor sterkt på ombygning og tilpasning av ulike typer elbil. For bilimportøren RSA bygger vi blant annet om alle Maxus EV80 elektriske varebiler og godkjenner disse for det norske markedet, enten det måtte være som varebil, planbil eller 9 seter minibuss. Sammen med kunden finner vi de best mulige løsninger og gjør de tilpasninger som måtte ønskes. Ferno Mobility vil fortsette å satse på elbiler til både det private og offentlige markedet. Hos vår «One-Stop Shop» vil våre spesialister og høyt kompetente teknikere og mekanikere utføre alt fra bilpleie, foliering, ombygging/Biltilpasning og godkjenning hos Statens Biltilsyn. Ved å la oss ta hele løpet fra innkjøp av bil til sluttgodkjenning slipper kunden problemer og unødvendige kostnader knyttet til transport og logistikk, og vil samtidig få levert kvalitet på ett og samme sted, om det måtte være varebil eller personbil. Det er Ferno Mobility som kan biltilpasning!

Nyttekjøretøy

Nyttekjøretøy omfatter alle type biler som håndverkerbiler for snekkere, rørleggere, elektrikere og låsesmeder for å nevne noen, samt biler til for eksempel park- og anleggstjenester, følgebiler til tungtransport, kjølebiler til mattransport, pasienttransport, mannskapsbiler til brann- og redningstjenesten, fangetransport og så videre.
Som forhandler av innredninger fra kvalitetsmerket Modul-System kan vi skreddersy og levere ferdige løsninger etter kundens ønske. Fortell oss hvilket bilmerke, modell og behov du har så setter vi opp et tilbud med skisse. Vi dekker ditt transportbehov med våre løsninger på nyttekjøretøy!

Utrykningskjøretøy

Utrykningskjøretøy er betegnelsen på spesialbygde kjøretøy beregnet for nødetatene, eller andre som er berettiget til å bruke blått varslingslys, for å bedre hurtighet og fremkommelighet. Med vår lange erfaring er Ferno Mobility som et kompetansesenter for nødetatene i Norge. Vi har spesialisert oss på alt fra ambulansekjøretøy, legevaktsbiler, røykdykkerbiler, kommandobiler, politibiler og har levert flere av dagens motorsykler til nødetatene. Blant merkene vi har utført ombygning på er Volkswagen, BMW, Skoda, m.fl. Vi har spesialister ansatt som selv har tjenestegjort hos utrykningsetater og vet personlig hva som kreves av et kjøretøy i ekstreme situasjoner. For oss vil sikkerhet og kvalitet alltid være det viktigste ved utvikling av utrykningskjøretøy!