Bildekor

Bilfolie & Bildekor 1

Bildekor & Bilfoliering

Vår folieavdeling er spesialister på dekor og foliering. Ved dekor og folie kan du øke oppmerksomheten rundt din bedrift hver dag du bruker bilen, og i tillegg beskytte lakken.  I mange år har vi levert dekor og folie til det profesjonelle markedet og nødetater.

Helfoliering av bilen gir god beskyttelse av originallakken på bilen mot slitasje, riper, steinsprut, UV med mer. Folien er enkel å fjerne dersom du ønsker å bytte farge, skal selge bilen eller vil ha den originale lakken tilbake.

Vår folieavdeling utfører; Helfoliering, bildekor, profilering, lakkbeskyttelsesfilm, solfilm, sikkerhetsfilm med mer.

Ta kontakt med oss for priser og f.eks designutkast

Ofte stilte spørsmål om bildekor

Det er veldig avhenging av biltype og kompleksitet på jobben. Vi regner fra 25.000 og oppover for en hel bil foliert i en farge

Når folieringen er riktig montert og vedlikeholdes på riktig måte, garanteres gode visningsforhold i tre år, eller opptil 36 000 mil (alt ettersom hva som kommer først).

Vask bilen for hånd med et mildt vaskemiddel, uten tilsetninger, som for eksempel voks. Du kan også bruke et bilvaskeri uten børster, og uten voks. Tørk bilen grundig for å unngå flekker.

Hvis folieringen fjernes i løpet av garantitiden, er det svært usannsynlig at den forårsaker skader. Områder som har vært dekket av folieringsmaterialet, kan faktisk se lysere og mer glanset ut, siden de har vært beskyttet fra elementenes vold av folieringen.

Ja. Hvis den tas av innen garantiperioden fra 3M, garanterer vi at den kan tas av uten å avsette rester. Hvis det er rester igjen, er det enkelt å rengjøre dem. Profesjonell fjerning anbefales.

Ja, selvfølgelig. Noen av de mest unike og interessante folieringene har faktisk vært på taket, panseret, sidespeilene eller frontgrillen. Dette er en flott måte å gjøre bilen personlig på, samtidig som du slipper å betale for en hel foliering.

Ja. Folieringsmaterialene våre er laget og testet for å motstå elementene. Du kan bidra til å holde folieringen vakker og slitesterk ved å la bilen stå innendørs når det er mulig, og ved regelmessig og grundig rengjøring.

Dette er slitesterk grafikkfilm fra 3M som er beskyttet av glanset laminat. Grafikken er skrevet ut av en blekkskriver.

Hos Ferno Mobility har vi 2 ansatte som kun driver med foliering og bildekor på fulltid

I Ferno Mobility sine lokaler på Skoppum i Horten.