Ansatte

Ansatte Ferno Mobility AS

Geir Engely

Geir Engely

Geir kom til Ferno Norden sommeren 2019 etter 23 år som paramedic fra Ambulansetjenesten i Oslo, og noen år fra arbeid på legevakt.
I tillegg har Geir utdanning og erfaring som utrykningsinstruktør og ulykkesgransker både fra Statens Vegvesens «Ambulanseulykkesgruppe» (2009-2015) og som ulykkesgransker for Oslo Politidistrikt (2016 ->). Geir har deltatt i tre forskningsprosjekter innen trafikkulykkesforskning ved Oslo Universitetssykehus & Folkehelseinstituttet.
Utover dette har Geir drevet med bilsalg og biler både som hobby og bierverv i flere år.
Geir skal med sin erfaring fra trafikkulykkesforskning, utrykningsinstruktør og paramedic ha ansvaret for utvikling, sikring, oppfølging og levering av kjøretøy til 11X-etatene.

Mob: 916 15 122 E-post: geir.engely@fernonorden.com

Kim André Gaarder

Kim André startet hos Ferno i juni 2019. Han har bl.a. annet jobbet med salg og utvikling av tjenester for å øke lønnsomhet for bedrifter med større bilflåter. Kim André kommer fra Abax, hvor han fungerte som rådgiver og selger for storkunder. Han har tidligere vært ansvarlig for oppbygging og drifting av salgsteam hos GS Group AS. Han har jobbet som selger i over tjue år og er levende opptatt av å dyrke gode relasjoner.

Mob: 902 81 925 E-post: kim.andre.gaarder@fernonorden.com

Willy Eilertsen

Willy Eilertsen

Willy er vår nye salgssjef og vil, med sine 16 år i motor/bilbransjen, bli en viktig ressurs for å bygge opp og ivareta våre relasjoner mot importører og andre store samarbeidspartnere. Willy er utdannet innen finans og jus fra BI, og har drevet løsningsbasert salg hos bl.a. biladministrasjonselskapet ALD Automotive AS, storkundeansvar for BMW hos Bilia Personbil AS, videre til nordisk salgssjef i Cummins Norway AS og sist Bilforhandlerkanalen i Gjensidige Forsikring.

Mob: 993 27 950 E-post: willy.eilertsen@fernonorden.com